ACB

Festival per somiar amb la copa (94-73)

Bàsquet. ACB. Gran partit del Baxi Manresa, que supera amb claredat el Tecnyconta Saragossa al Nou Congost

El Baxi Manresa ja s’ha guanyat per mèrits propis el dret a somiar amb disputar la copa. La victòria d’aquest migdia al Nou Congost el situa sisè amb 7-5 i el +21 també li permet arreglar el seu diferencial de punts.

El Tecnyconta és un rival amb arguments enguany, però els del Bages l’han sotmès des del principi. Amb Renfroe comandant les operacions -a mitja part, 13 punts- i molt d’encert des del triple, les diferències han estat grans ja a les acaballes del primer quart (34-23). Els visitants, apujant línies i sent més incisius en defensa, han arribat a situar-se a 4 (43-39, 18’), distància que gairebé es mantenia a l’equador (+6).

Des de la tornada de vestidors, el partit no ha tingut cap història. La grapa manresana s’ha cruspit el rival i el públic ha disfrutat del joc del seu equip, que arribaria a dominar 80-56 a mitjans últim quart (35’). Renfroe, amb 21 punts (6/9 tirs de camp) i 3 assistències ha estat el millor del Baxi Manresa.