ACB

La Penya topa amb Balvin i el joc interior canari (83-68)

ACB. Va fer 16 punts i va atrapar 13 rebots en un partit on la baixa de Birgander va ser clau

El Divina Joventut no ha pogut tallar nou anys de sequera a Gran Canària i ha perdut 83-68, una diferència enganyosa per la igualtat que hi ha hagut durant el matx. Els verd-i-negres han tingut un greu problema en el joc interior perquè els canaris els han atrapat fins a 17 rebots ofensius. La baixa de Birgander ha estat decisiva. La Penya surt de les vuit primeres posicions.

Al primer temps la Penya no ha estat capaç d’imposar el seu ritme de joc i tot i que els canaris no han posat problemes els de Victor García n’han tingut prou en tapar Laprovittola (4 punts i 1/9 tirs de camp) i en apostar pel joc interior on Balvin ha estat el gran dominador (12 punts, 7 rebots i 20 de valoració). La bona notícia en la primera part ha estat la reaparició de Mathias després de dos mesos de baixa. Precisament el nord-americà s’ha erigit en el jugador que ha tornat a donar vida als verd-i-negres quan el partit semblava sentenciat (68-53) i 13 punts consecutius seus ha fet que s’entrés als últims instants amb només sis punts (72-66). Però al tram final les precipitacions en accions individuals i la superioritat física canaria -sumada a la permissivitat arbitral- ha acabat de decantar el matx. Amb el partit trencat el Gran Canària ha eixamplat la renda final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)