ACB

Massa concessions

ACB. La Penya no està al nivell físic del Gran Canària, que li fa una destrossa dins la zona aprofitant la baixa de Birgander; la diferència final, enganyosa

Amb el que hi ha no es pot fer gaire més. I menys contra un equip del nivell d’Eurolliga que juga físicament. Una cosa que la Penya no va poder igualar. Les baixes de Ventura i Birgander i el fet que Mathias –tot i que va reaparèixer– tornava de vuit setmanes KO van fer que la rotació es reduís molt. Sense l’energia del capità i, sobretot, sense la presència de Birgander dins la zona, el Gran Canària va fer una sagnia dins la zona. Balvin, amb 16 punts i 13 rebots, i els canaris atrapant 17 rebots ofensius més que la Penya. Massa concessions que un equip del nivell d’Eurolliga com el Gran Canària, molt necessitat a l’ACB, no va desaprofitar. Tot això el dia que Laprovittola no va estar bé (1/9 tirs de camp). I quan l’argentí no rutlla hi ha d’haver altres peces que han de fer un pas. I ahir Dawson no va aparèixer i Harangody i Todorovic van estar intermitents. La Penya va desaprofitar una ocasió d’or per assaltar el Gran Canària Arena, on no guanya des del 2009.

Al primer temps els verd-i-negres van dominar gràcies a un Harangody a un nivell altíssim que va anotar 11 punts (tots els seus) i va participar en totes les accions (23-27). El Gran Canària, però, conscient de la baixa de Birgander, va apostar per donar pilotes interiors a Balvin, que va ser un malson amb 12 punts, 7 rebots i 20 de valoració al descans. La sensació dels primers 20 minuts va ser la d’haver desaprofitat una ocasió molt bona per obrir forat al marcador perquè els canaris no feien un bon bàsquet. Els de Victor García van tapar Laprovittola i a la Penya li va costar molt. Els canaris semblava que trencaven el matx (68-53) en un moment en què el Gran Canària va treure de la pista físicament la Penya, amb permissivitat arbitral. Tot i així, va acostar-se (72-66), però va ser insuficient. Al final, diferència massa gran que no reflecteix la igualtat del matx.

D’una altra banda, al descans es va fer l’acte de retirada del dorsal 11 del mític nord-americà Greg Stewart, que va defensar els colors del Gran Canària del 1986 al 1992 i els de la Penya el curs 1985/1986.

ELS VESTIDORS

Ens han matat dins la zona i físicament ens han tret de la pista amb la permissivitat arbitral
Carles Duran

SEGONS INTENTS

Si fem les coses bé podem guanyar contra qualsevol, però, sinó, patim i acabem perdent partits com aquest
Marko Todorovic
17 a 3
rebots ofensius
entre el Gran Canària i la Penya, una diferència de 14 rebots que va donar moltes segones possibilitats.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)