ACB

Birgander evita, per ara, el quiròfan i diumenge jugarà

ACB. El tractament conservador al genoll, amb una infiltració, està donant resultat i, de moment, es descarta operar-lo; Ventura podria ser la sorpresa

Bones notícies a Badalona. El pivot Simon Birgander evita, de moment, passar per la sala d’operacions i diumenge jugarà contra l’Iberostar Tenerife. El tractament conservador que se li està fent està donant resultat i la infiltració a què va ser sotmès dilluns li ha servit perquè ja no tingui líquid al genoll i perquè se li hagi desinflat. Això ha provocat automàticament que tingui menys dolor i que pugui doblegar el genoll. Avui tornarà a entrenar-se amb l’equip, però ahir ja va estar una estona a la pista al Palau Olímpic i ho va resistir sense problemes. En el cas hipotètic que a Birgander se li reproduís el líquid al genoll, la Penya fitxaria perquè no és una lesió de recuperació curta si es passa pel quiròfan.

L’altra sorpresa podria ser la d’Albert Ventura. El capità es va fer una fractura al bíceps femoral de la cama dreta i, inicialment, es va dir que estaria tres setmanes de baixa. Però ahir, quan només feia 10 dies de la lesió, va tornar a entrenar-se mitja hora. El dubte de Carles Duran és si forçar-lo o reservar-lo per a l’últim partit de l’any a Múrcia –30 de desembre–. El fet que Mathias reaparegués a Gran Canària després de dos mesos de baixa i ho fes amb bones sensacions ha tret urgència al retorn de Ventura, tot i que són jugadors diferents.

Matinal intensa

En l’aspecte institucional, el Joventut farà diumenge la seva junta general extraordinària d’accionistes. És un fet sense precedents perquè es fa en dia de partit, com en alguns clubs de futbol, i serà a les 10 del matí de diumenge. S’han d’aprovar els comptes, però el fet que Scranton Enterprises sigui l’accionista majoritari farà que no hi hagi problemes per aprovar els comptes.

FET GENS HABITUAL

El Joventut farà la junta general d’accionistes coincidint amb el Penya-Tenerife

El Manresa perd Gintvainis un mes

Jakis Gintvainis haurà d’estar almenys un mes sense jugar per culpa d’un trencament fibril·lar al bíceps femoral de la cuixa esquerra. El base lituà del Baxi Manresa va fer-se aquesta lesió en un entrenament d’aquesta setmana al Nou Congost. Gintvainis, ja consolidat com a base suplent, estava tenint aquest curs una mitjana d’11 minuts per partit amb 3,8 punts, 1,1 assistències i 1,3 rebots per partit. Àlex Renfroe, el base titular i l’estrella manresana, està jugant 27 minuts de mitjana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)