ACB

Reptes amb premi

ACB. El Baxi Manresa, en quadre, visita l’Obradoiro i el Divina Joventut, amb Birgander, s’enfronta al Tenerife

La jornada d’avui marcarà molt el camí del Baxi Manresa i del Divina Joventut en el futur. Els manresans visiten la complicada de l’Obradoiro, on aquest curs els gallecs han perdut tres dels sis partits que hi han jugat. Els de Joan Peñarroya, però, ho fan condicionats per les limitacions de l’equip. A la baixa ja coneguda de Sakho se li ha afegit aquesta setmana la de Gintvainis i la de Doellman amb una lumbàlgia aguda. Tampoc estaran al cente per cent de les seves possibilitats Lukovic i Pere Tomàs amb molèsties físiques, fet que limita les rotacions de qualitat. Els manresans, però, volen mantenir la mateixa solidesa que han mostrat aquest curs abans de la hipotètica marxa al Partizan del seu referent Renfroe després del darrer partit de l’any a Tenerife. Debutarà, això sí, Yankuba Sima, nou fitxatge manresà.

Matinal intensa al Palau

A Badalona abans del matx (10 h) hi haurà la junta general extraordinària d’accionistes que s’espera que sigui una bassa d’oli per aprovar els comptes. Després la Penya intentarà sumar una victòria que li serveixi per atrapar en la classificació un rival directe com l’Iberostar Tenerife. Carles Duran recupera Simon Birgander, en millorar de la lesió al genoll que el va deixar KO a Gran Canària, i és probable que també hi pugui participar Ventura després de dues setmanes lesionat. Els canaris arriben sense el seu màxim anotador, McFadden, que encara estarà un mes de baixa per culpa d’una lesió a la cuixa dreta. Els de Vidorreta no podran comptar tampoc amb l’ex-Penya Tomasz Gielo, lesionat tot el curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)