ACB

Pressupost de 4,5 milions d’euros

Junta d’Accionistes del Joventut. S’aproven 1,1 milions d’euros de dèficit de l’exercici anterior amb un 83% del capital social representant en una de les juntes, que és una bassa d’oli

Abans del matx es va celebrar a la sala de premsa del Palau Olímpic la junta general d’accionistes, en què, amb el 82,9% del capital social representant, es va aprovar l’exercici econòmic de l’exercici anterior amb un dèficit d’1,1 milions d’euros. També es va aprovar el pressupost per al curs vinent amb 4,5 milions d’euros. La junta general d’accionistes va ser una bassa d’oli i no hi va haver cap contratemps i va quedar enllestida en menys d’una hora. L’única reivindicació per part d’un accionista va ser que Morales, l’auditori i el conseller econòmic parlessin en castellà i l’exconseller Carles Sagués va demanar recuperar l’essència d’un club català com a valor fundacional.

Ramón Riera, representant de Scranton Enterprises, el grup inversor de Grífols, va recordar: “El nostre objectiu no és gran rendibilitat sinó ajudar la Penya.” Finalment també es va fer públic que una de les conselleres, Montse Escobar, passa ara a ser treballadora del club com a cap de màrqueting.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)