ACB

Delía, el recanvi de Birgander

ACB. Avui ja s’entrenarà i serà presentat com a nou verd-i-negre; comparteix selecció argentina amb Laprovittola, que és amic seu

La Penya ja ha trobat el relleu de Brigander. És Marcos Delía (Saladillo, 8/4/1992), pivot argentí de 2m11 que fins ahir jugava a l’UCAM Múrcia. Es dona la curiositat que només fa dues setmanes va jugar contra la Penya i va fer quatre punts. Però no hi estava a gust ni amb confiança i va demanar sortir del club murcià, que està preparant més canvis. La seva bona relació amb Laprovittola l’ha acabat d’empènyer a acceptar l’oferta de la Penya, que no ha de pagar traspàs perquè ve lliure. De fet, l’amistat entre Laprovittola i Delía és tan gran que van compartir Cap d’Any a casa de Facu Campazzo juntament amb altres ACB argentins com Vildoza i Garindo (Baskonia), Deck (Madrid) i Bruzzino (Gran Canària). Marcos Delía va aterrar a la lliga ACB el 2016 després de jugar al Club Atlético Boca Juniors i a l’Obras Sanitarias. A més, és un fix a la selecció argentina, amb la qual ha jugat les darreres finestres FIBA. La seva estadística aquesta temporada és de 5,8 punts i 3,3 rebots en 17 minuts de joc. El jugador ja s’entrenarà aquest matí amb els seus nous companys i serà presentat (11 h). Diumenge debutarà contra el Baskonia.

DADA

7
argentins
van compartir Cap d’Any a casa de Campazzo: Laprovittola, Delía, Deck, Vildoza, Garino i Bruzzino
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)