Eurolliga

Cinquena victòria seguida del Barça en l’Eurolliga (79-68)

Eurolliga. Heurtel (23 punts), pletòric, ha tornat a liderar els blaugrana

El Barça Lassa continua en bona línia a Europa. En un partit molt físic i difícil, els de Pesic han acabat imposant la seva llei i han enllaçat la cinquena victòria en el torneig (79-68), que els consolida en el play-off, amb un coixí de tres triomfs sobre el novè. A tot això, també ha pogut recuperar l’average (+6 per als grecs a l’OAKA).

Les defenses han marcat la pauta del joc, amb els dos equips tenint problemes per tenir fluïdesa i continuïtat en atac. Heurtel, com a Milà, ha aparegut sempre que els seus el necessitaven. Els de Pesic, gairebé sempre portant la iniciativa, han obert forat en diferents fases –23-14 (13’) i 53-42 (27’)–, però el combinat visitant sempre ha trobat la manera de tornar, fins i tot tenint en la segona part un gran dèficit en el rebot.

Ha estat en el tram final quan el Barça Lassa ha fet l’estrebada definitiva amb Heurtel tenint molt de pes ofensiu. El francès, pletòric, ha acabat amb 23 punts i 3 assistències, un altre cop el millor blaugrana, que diumenge tornaran a jugar al Palau. Contra el Breogán en l’ACB (20.30h ).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)