Més bàsquet

Un viatge pel bàsquet

Bàsquet. Alfred Julbe, Laia Palau i Toni Espinosa participaran demà a Girona en la presentació del llibre ‘Historia del baloncesto en España’

El Centre Cultural La Mercè de Girona serà l’escenari demà (19.25 h) de l’acte de xerrada presentació de la tercera edició ampliada del llibre Historia del baloncesto en España, escrit per Carlos Jiménez, que és cofundador del web especialitzat Solobasket.com. Es tracta d’una obra enciclopèdica que repassa tota l’evolució del bàsquet a Catalunya i l’Estat espanyol durant els més de cent anys que fa que s’hi practica, donant veu als protagonistes. Més de 300 personatges –entre jugadors, entrenadors, àrbitres, presidents o periodistes, entres altres–, fotografies, estadístiques i llistes històriques.

“Un lloc idoni”

L’acte a Girona, com tots els anteriors que s’han fet arreu del territori estatal, està pensat per interactuar amb els assistents. I, a banda del mateix Jiménez, hi participaran Alfred Julbe, Toni Espinosa i Laia Palau. Tots ells, en el passat o en el present, relacionats amb el bàsquet gironí i que han participat també en el llibre. En aquest sentit, la intenció és que la xerrada presentació giri al voltant del passat, el present i també el futur del bàsquet a la ciutat. “S’havia de fer una presentació a Girona. És un lloc idoni, una preciosa ciutat de bàsquet i que en l’actualitat té dos clubs amb molta projecció: l’Uni Girona, consolidat ja com un dels millors d’Europa, i el Bàsquet Girona, que veurem a l’elit en el futur i qui sap si allà s’hi retirarà el seu president, Marc Gasol”, subratllava l’autor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)