Eurolliga

Obrir més forat

El rival. El Maccabi, que recupera el lesionat Pargo, està en ratxa i ha arrasat el CSKA a Moscou (76-93); Seraphin, ja recuperat, ha viatjat

El Barça viatja a Tel-Aviv en una dinàmica guanyadora, després d’encadenar ja nou victòries consecutives entre l’ACB i l’Eurolliga. Pesic, que podrà disposar de Seraphin després de l’esquinç que es va fer diumenge, vol obrir encara més forat amb els equips que són fora de la zona de play-off, que ara mateix té a tres triomfs. A més, una hipotètica victòria al Nokia Arena serviria per posar pressió a Efes en la lluita per la quarta posició, que és el que dona el factor pista als quarts de final. Queda molt, però els blaugrana han d’aprofitar l’embranzida que porten. Al Palau Blaugrana el Barça va ser superior (74-58).

El Maccabi arriba en dinàmica positiva després d’arrasar el CSKA a Moscou (76-93) i situar-se a una sola victòria de la zona del play-off. El potencial dels israelians està fora de dubte amb jugadors com Ray, Wilbekin, O’Bryant, Kane, Tyus i Black, entre altres. El Maccabi recupera Pargo, que ha estat de baixa els últims mesos per lesió. En la lliga d’Israel el Maccabi Tel-Aviv és el que menys partits ha perdut (10-2). Darrere té el Holon (11-4) i el Hapoel Jerusalem (10-4).

LA PRÈVIA

Físicament estem bé per fer el pla de joc que volem, però sabem que és una pista molt complicada
Svetislav Pesic
Estan en un gran moment després de tombar el CSKA i són agressius a casa; molt complicat
Kyle Kuric
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)