Eurolliga

El Barça rep un correctiu a Tel Aviv (99-83)

Eurolliga. Ha arribat a perdre de 38 punts (78-40) en un primer temps sense defensa (57-35)

El Barça Lassa ha fet el seu pitjor partit de la temporada a la pista del Maccabi Tel Aviv on ha rebut un correctiu en tota regal (99-83). Els de Svestislav Pesic han anat a remolc des del salt inicial (9-2). Després del 27-23 ha rebut un parcial de 19-4 que ha trencat absolutament el matx (45-27). Els israelians han acabat la primera part en 57 punts (57-35) amb uns percentatges increïbles de 10/12 tirs de dos i 10/19 triples. En el partit d’anada al Palau Blaugrana en els 40 minuts en van fer 58. Però amb l’arribada del tècnic Sfairopoulos tot ha canviat i el Maccabi és un altre. Al tercer quart la renda ha arribat a ser de 38 punts en un ridícul espantós del Barça que no ha defensat res (78-40). I quan tot ja estava decidit els blaugrana han reaccionat per acabar maquillant la diferència final i, com a mínim, acabar mostrant una altra cara. Els de Pesic es van arribar a situar a 12 punts (85-72 a 6:02 pel final).