ACB

El Baxi Manresa no pot amb el Madrid i es queda sense copa (78-83)

ACB. Els del Bages han conservat esperances de victòria fins el tram final

Veient com anava el partit a Burgos des del principi, a Manresa tothom tenia ben clar des de l’inici que l’únic camí cap a la copa era guanyar al Madrid. El Baxi ho ha deixat tot sobre la pista, però la qualitat del Madrid ha acabat imposant-se (78-83). Al final, ovació del Nou Congost a l’equip, que vist en perspectiva, ha tancat la primera volta amb 9-8 i la permanència ben encarrilada.

Els del Bages han arrencat amb empenta i localitzant joc a camp obert per agafar desorganitzada la defensa blanca (9-4, 3’). Però el Madrid té moltes virtuts i, amb encert des del triple i castigant errors locals, ha tibat la corda al seu favor (17-22, 9’). El Baxi ha començat a serrar les dents al darrera i, quan ha tingut el control del rebot defensiu i ha minimitzat les pèrdues, li ha començat a generar problemes al rival. La seva intensitat al darrere va incomodar els de Laso –12 pilotes perdudes a mitja part– i l’encert des de l’arc va arribar a propulsar-los, a poc per a la mitja part (41-34, 18’). A l’equador, la diferència s’havia reduït una mica (44-40).

En el tercer quart, el Baxi ha tingut molts problemes per anotar i el Madrid el castigava amb triples de la cantonada després d’inversions de pilota. Entre això i l’aparició de Llull al principi de l’últim parcial, tot semblava que s’esquerdava (59-74, 33’). Però, situant-se en zona, amb orgull i traient forces d’on no n’hi havia, l’equip ha arribat a posar-se a quatre (72-76, 38’). Però remuntar ha estat impossible.

Fisher i Toolson, amb 14 punts, han estat els millors dels del Bages.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)