FEB

L’Avenida es reforça

Lliga Femenina. Anuncia la contractació fins a la fi de la temporada de Jewell Loyd, una base nord-americana campiona del món i de la WNBA

Feia dies que l’Avenida regirava el mercat a la recerca de reforços per apuntalar la plantilla i ahir va fer oficial un moviment d’impacte. Va anunciar l’arribada fins al final de la temporada de Jewell Loyd. La base nord-americana (1,78 m, 1993) no tenia equip després de començar el curs en el Botas Spor turc, on va acreditar 17,5 punts i 2,8 assistències en gairebé 34 minuts en l’Eurocopa. Això sí, va tancar la seva etapa a Turquia a finals del 2018 i ja no va participar en la sèrie contra l’MBA Moscou –rival de l’Spar Citylift–, en la qual el Botas va quedar eliminat.

Tot i tenir 25 anys, en el seu palmarès ja figuren el títol mundial amb els Estats Units d’aquest estiu a Tenerife i la WNBA, que va conquerir amb les Seattle Storm a l’estiu, tenint un paper rellevant. Va ser titular, acreditant 14,9 punts, 4,6 rebots i 3,6 assistències, fet que li va valer la nominació per a l’All Star. Loyd té previst arribar durant la setmana a Salamanca i debutarà dissabte en la Lliga Femenina a la pista del Zamarat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)