FEB

L’Avenida destitueix Lino López

Bàsquet. Lliga femenina. El gallec va arribar a Salamanca aquest estiu per substituir Miguel Ángel Ortega

El Club Baloncesto Perfumerías Avenida ha comunicat la destitució del seu tècnic, Lino López, aquest matí, l’endemà de la derrota a casa en partit d’Eurolliga contra el TTT Riga 61-82. El gallec, que va arribar a l’estiu per substituir Miguel Ángel Ortega, ha rebut la notícia de la directiva castellana en persona i segons el comunicat de l’equip de Salamanca l’hauria acceptat de bona manera. El preparador físic i assistent Álex de la Vega, que va arribar amb Lino López, també deixa el cos tècnic de l’Avenida, que demà passat té partit de lliga a Zamora (19.30 h).

L’Avenida és segona la lliga amb 15-1, des de la derrota 79-53 el mes passat a Fontajau contra l’Spar Citylift. En la màxima competició continental les castellanes són cinquenes del seu grup amb 4-6 i avui estaran molt pendents del partit entre Sopron i Fenerbahçe. Les hongareses son quartes amb 5-4 i, dijous que ve, reben l’Avenida, que ja tindrà nou entrenador i, possiblement, Jewell Loyd. La nord-americana, el fitxatge de la qual suposa un salt de qualitat a la plantilla blava, encara no era ahir a Salamanca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)