Eurocopa

Es volen sanes i estàlvies

Bàsquet. Eurocopa. L’Spar Citylift arriba de Moscou convençut que la derrota amb l’MBA no suposa cap esforç afegit per a la tornada i avui ja viatja a Càceres per reprendre-hi la lliga demà

Havent fugit d’un perill sense haver rebut cap dany. Així és com va arribar l’expedició de l’Spar Citylift de Moscou després d’haver-hi encaixat la primera derrota del curs en l’anada de l’eliminatòria de 16 que es va completar ahir i que es decideix la setmana que ve. L’equip sortia al matí cap a Càceres, per jugar-hi demà en la lliga. 9.450 quilòmetres en una setmana...

“No hem fet un bon partit”, sentenciava Èric Surís encara a la capital russa, dimecres, després del 71-69, que s’explica per l’estat de salut de les seves jugadores: Murphy encara ranquejant del genoll, Laia refent-se de la grip que la va noquejar diumenge i Rosó en el punt àlgid del procés víric. També s’explica el resultat per l’encert rus en triples: 13/27 però 9/14 entre el segon i el tercer quar (45-34 en aquest 20 minuts). “A la segona meitat s’ha endurit molt el partit. Per la permissivitat, que també hi estem acostumats. Un clàssic de FIBA i partits a Europa”, deia, posant context a les dades, el tècnic gironí sobre un altre factor de desequilibri dimecres, que explica el 17/47 de dos –5/13 Colhado, que no va tirar cap tir lliure (només Núria, Oma i Hampton)– o l’eliminació de Keisha amb la cinquena en atac. Cap d’aquests factors ha de jugar en contra de les gironines dimecres, triples russos a banda.

Un ull a Polònia

Dels quatre partits que quedaven per disputar-se ahir, l’Spar Citylift estava sobretot pendent del Bydgoszcz - Szekszard, de l’eliminatòria del qual surt el rival de la que juguen Uni i MBA –als quarts hi entren els equips d’Eurolliga– i que estarà resolta quan a Fontajau hi hagi el salt inicial dimecres. El conjunt polonès, segon del seu grup en amb 4-2 darrere el Gorzow (66-72 i 93-66 en la primera eliminatòria amb Nymburg), va superar 77-60 amb Julie McBride com a jugadora més destacada (25 punts, 6 rebots, 6 assistències i 29 valoració) el Szekszard suec, que havia estat primer del seu grup (5-1).

Dues opcions de viatge per ser a Vitòria en la copa

L’Uni va anunciar l’acord de col·laboració amb l’agència de viatges Flyaway, segons el qual l’empresa ofereix dues possibilitats als aficionats de l’Spar Citylift per acompanyar l’equip en la copa de la Reina, del 28 de febrer al 3 de març a Vitòria. Les opcions són veure l’equip d’Èric Surís en els quarts de final i passar tres nits a la localitat basca o fer-ho en les hipotètiques semifinals i final, en dues. Aquesta darrera consisteix a marxar de Girona divendres a la tarda (18 h) i tornar després de la final, diumenge, amb hotel i abonament per a semifinals i final. En cas de voler assistir al partit inaugural, l’opció de tres nits implica marxar el dijous a primera hora, amb una nit més d’hotel (quatre estrelles amb esmorzar inclòs), abonament per als tres partits i tornada també amb bus després de la final. Els aficionats tenen temps de reservar els seus viatges fins al dilluns 11 de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)