Eurocopa

Shay Murphy, als EUA per fer-hi de jurat popular

Lliga Femenina. No ha pogut eludir la citació, però es confia que avui ja pugui tornar i jugui diumenge contra el Cadí la Seu

L’Spar Citylift ha estat discret en aquest cas, perquè tenia l’esperança –també la mateixa afectada– que hi havia temps de tornar dels Estats Units i disputar amb tota normalitat el partit d’ahir a Fontajau, però no va ser així. A l’hora del partit, Shay Murphy es trobava encara al seu país. En tot cas, la situació no es prolongarà en el temps i el club espera que avui agafi el vol de tornada cap a Catalunya.

Els fets

Fa dues setmanes, l’escorta va rebre una citació per exercir de jurat popular. Li havia passat altres cops en temporades anteriors i havia sol·licitat un ajornament, però aquest cop, en un moment important del curs, no va poder eludir el requeriment. Diumenge –l’endemà de jugar el partit de la Lliga Femenina a la pista de l’Al-Qázeres– va enfilar el camí cap a Portland, la ciutat on s’està celebrant el judici. Un judici que, segons indicava l’entitat, està a punt d’acabar, i, en aquest sentit, es confia en un retorn imminent per reincorporar-se al grup com més aviat millor. L’absència de Murphy, una de les referents ofensives, en limita el potencial. Ahir, va sortir-se’n contra l’MBA Moscou i va passar a la següent eliminatòria de l’Eurocopa, però el pròxim partit de l’Spar Citylift no és gens fàcil tampoc. El visita el Cadí la Seu, l’únic equip que ha estat capaç de vèncer-lo en la Lliga Femenina aquesta temporada. Que hi sigui és bàsic –el partit està fixat a Fontajau diumenge (17.15 h)– perquè l’equip disposi de més rotació en la seva línia exterior.

LA SITUACIÓ

Va sol·licitar un ajornament, però aquest cop no l’hi han concedit i ha anat a Portland

L’Avenida, contra les cordes

L’inici de la segona etapa de Miguel Ángel Ortega a l’Avenida coincidirà amb un partit quasi definitiu en l’Eurolliga. Les de Salamanca, sisenes i 4-6, visiten avui (18 h) la pista del Sopron, entrenat per Roberto Íñiguez i amb Queralt Casas en el roster (quartes i 5-5). La derrota els condemna perquè s’obriria un forat de dos triomfs i l’average –victòria hongaresa a la primera volta (70-78)– a tres jornades del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)