Eurocopa

“Gràcies a tots”

Bàsquet. Eurocopa. Shay Murphy s’acomiada de Fontajau veient el desenllaç des de la banqueta i amb el desig de guanyar la copa en el seu darrer partit amb l’Spar Citylift

6:53 per acabar el primer quart, 6-8 de Shay Murphy trepitjant el triple en el seu primer llançament de la nit a Fontajau . La darrera de la californiana a Girona, que deixarà l’Spar Citylift un cop acabi la copa. Marxa als Estats Units, per motius familiars.

El que semblava el guió d’una producció americana ha tendit per moments a una tragèdia grega. Perquè la 14, tercera en anotació de l’equip d’Èric Surís a la competició europea i líder a la lliga femenina, no ha tornat a veure cistella. Amb poc més de 7 minuts a la pista Oma l’ha substituït amb 8-20 a l’electrònic i, al segon quart, no ha trepitjat el parquet.

Un altre cop de sortida al tercer quart, Murphy no ha entrat en el partit i ni tant sols ha llançat en els 5:20 que ha jugat. Oma a tornat a entrar en el seu lloc, després de l’antiesportiva que li han assenyalat quan aturava un contraatac de l’Szekszárd.

Fins i tot Hampton ha aparegut en la posició de d’aler gairebé tres minuts al darrer quart, abans que la californiana entrés a 5:08 per acabar el darrer quart amb 59-57 en el lloc de Bea Sánchez.

Oma i Rosó Buch havien cobert a la perfecció el seu buit i, quan la pilota ha cremat més, ha estat Laia Palau la que amb 5 punts seguits ha agafat la responsabilitat (70-65 entrada i triple). Hampton, de tres, ha forçat la pròrroga a 16 segons, un temps pel desempat que Murphy, nerviosa i superada per les càrrega emocional, ja ha hagut de veure des de la banqueta.

Somrient, acabat el partit i superada l’eliminatòria contra l’Szekszárd, Shay Murphy ha mostrat el seu desig de guanyar la copa la setmana que ve a Vitòria.

LA PROTAGONISTA

La gent és molt bona, aquí. He fet un molt mal partit però em sento molt feliç per haver pogut formar part d’aquest grup
Ahir vaig anar a fer un petó al cul de la lleona i espero tornar i fer-ho millor que avui. Gràcies a la gent, a tots
Shay Murphy
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)