Eurocopa

Èric Surís: “Ho hem tirat endavant per maduresa i persistència ”

Eurocopa. L’Avenida, l’Schio italià, el Nadejda rus i el Carolo francès, els quatre rivals que venen d’Eurolliga. Demà se sabran la resta

A peu de pista i als vestidors, hi havia satisfacció per tornar a quarts de l’Eurocopa, el sostre històric del club a nivell continental, per segon any consecutiu. El tècnic de l’Spar Citylift, Èric Surís, valorava el passi: “Ho hem tirat endavant per maduresa i persistència. Hi ha hagut molts moments dolents, adversitats, fases en què anàvem de pujada i treien una acció de talent,... El mèrit ha estat que no hem deixat de creure”. “És dels triomfs que et fan créixer i et donen confiança, però ara toca celebrar-ho i demà descansar perquè l’equip s’ho mereix. I divendres ja prepararem el partit de Lugo”, va afegir-hi l’entrenador gironí.

Surís va donar molt crèdit a l’Szekszárd: “Sabíem que seria un partit sense treva. Són un equip molt físic, dur, agressiu en defensa i amb molts elements en atac”. “Al principi ens han fet molt de mal amb el rebot. L’Helena [Oma] ens ha entrat en el partit amb les seves accions, però també hem corregit el tema del rebot, i això també ens ha donat moltíssim”, va afegir el tècnic, que va lloar l’ambient de Fontajau: “Sempre és un plaer sentir una olla pressió així i que a més és teva”.

Laia Palau

Exhausta físicament, la base va ser explícita: “Hem patit molt, però així també es com es valoren mes les coses”. “Elles són un equip molt ben treballat, que sabien com volien jugar i, fins que no hem controlat el rebot, no hem pogut fer-nos una mica amb les regnes”, va explicar Palau, que va parlar de l’ambient: “Hem demostrat caràcter i Fontajau ens ha ajudat moltíssim. Contenta perquè ser aquí és un dels objectius importants del club i aquest equip es mereix aspirar a fites superiors”.

ELS VESTIDORS

És dels triomfs que et fan créixer, però ara toca celebrar-ho i demà descansar perquè l’equip s’ho mereix
Èric Surís
Hem demostrat caràcter i Fontajau ens ha ajudat moltíssim. Patint és com es valoren més les coses
Laia Palau
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)