FEB

MIGUEL ÁNGEL ORTEGA

ENTRENADOR DEL PERF. AVENIDA

“Em va agradar molt Girona contra l’Avenida”

La trucada per tornar? Triga molt el sí?
Era a Edimburg, el meu fill hi estudia i juga a la High School. Era després d’un partit i em van plantejar agafar l’equip, en vam parlar uns dies i vaig dir que sí.
Any sabàtic... Seguia l’Avenida? La lliga?
Sí, és clar, i el Girona... Ho seguia tot: Girona m’ha agradat, sobretot el partit a Fontajau amb l’Avenida, que el vaig veure, no en directe sinó després. I em va agradar molt: solvent, en defensa fent-ho molt bé. Van fer una tasca molt bona i quan es distancien al marcador, a vegades quan t’esperes un partit igualat i veus que no, que no és el dia... I potser va notar la pressió també, aquell dia, l’Avenida.
Aquest partit va ser un mes abans que arribés vostè. Com està l’equip abans de la copa? S’hi reconeix? A Girona també hi ha canvi de peces.
Crec que bé, l’equip el veig bé, sobretot amb un bon ambient. L’arribada de Loyd, que és alegre i molt bona noia, dona molta alegria a l’equip. L’equip el veig bé, potser físicament m’agradaria que estigués millor. Però hi estem treballant i està bé. A Girona hi ha el tema de la Shay Murphy, és personal i espero que no sigui res. Al final, que la lliga tingui bones jugadores és bo per a tots i ella és una jugadora amb experiència i una trajectòria espectacular. És una llàstima i, a mi almenys, m’agrada que els equips tinguin totes les jugadores.
Copa de vuit. Ja era hora, no? De sis, la semifinal era més un càstig per a l’equip que superava els quarts de final?
Crec que sí, i per als equips que començàvem amb aquell partit suposava molt avantatge. És més raonable i millor per tot: el que hi va com a vuitè és un èxit. Per al Càceres mateix, que entri a la copa fa que tothom estigui content i la premsa d’allà ho veu com un èxit. També els patrocinadors ho veuen així... I són coses petites però molt importants per al club.
Una final sense Girona o Avenida, és un daltabaix per a qualsevol dels dos?
Sí però no s’havien de descuidar equips com el Gernika, el València o la Seu mateix, que juga molt bé. A un partit pensar que hi haurà una sorpresa... Sí, som favorits, però pot passar qualsevol cosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)