ACB

La Penya fitxa Thaddus McFadden

Bàsquet. L’escorta nord-americà amb passaport georgià, de 31 anys i 1m88, va jugar a l’ACB fins al febrer amb l’Iberostar Tenerife i va acreditar una mitjana de 12,4 punts i 11,4 de valoració

El nord-americà amb passaport georgià de 31 anys i 1m88 Thaddus Dewayn McFadden és el nou fitxatge del Divina Seguros Joventut i serà verd-i-negre fins al 30 de juny . Nascut a Flint, a l’estat de Michigan, es va formar entre la Saint Clair County (NJCAA) i Fairmont State (NCAA 2). Arriba a Badalona per cobrir la plaça de Dakota Mathias després d’haver-se desvinculat de l’Iberostar Tenerife el 12 de febrer. En la seva primera experiència a la lliga Endesa, va disputar quinze partits amb una mitjana de 12,4 punts i 11,4 de valoració, i va ser nomenat millor jugador de la segona jornada gràcies als 26 punts, 4 rebots i 6 assistències en el partit contra el Breogán. Té una llarga experiència al continent europeu, on ha militat en diferents equips des de la temporada 2009/10: BK Usti nad Labem (República Txeca), New Yorker Phantoms Braunschweig (Alemanya), Apoel Nicosia i AEK Larnaca (Xipre), Sluc Nancy (França), PAOK Salónica (Grècia), Karpos Sokoli 2000 Skopje (Macedònia) i GS Kymis (Grècia).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)