ACB

La Penya no pot amb el talent del Madrid (74-83)

ACB. Els blancs han sentenciat amb Tavares dominant la pintura i Rudy trencant el matx

La Penya no ha pogut superar el Madrid tot i competir durant molts minuts. Però el potencial blanc, el desencert en el triple i la intimidació de Tavares sota el cèrcol ha estat clau (74-83).

Al primer temps el Divina Joventut ha anat a remolc des del salt inicial per culpa del gran encert del Madrid. Amb l’entrada de Rudy els blancs han agafat set punts de renda (17-24) que han mantingut fins el descans. Els de Carles Duran han estat desencertats en el triple (1/7) i sense segones opcions al rebot ofensiu (2). Al descans 36-43.

Al segon temps el Madrid ha fet un pas més en defensa i això ha fet que els de Pablo Laso agafés un màxim avantatge de 13 punts després d’un triple de Deck (50-63). Es podia trencar el matx però ha aparegut Laprovittola per posar emoció amb dos triples seguits (64-68). Però quan teòricament més contra les cordes estava el Madrid han fet acte de presència el talent individual de jugadors com Taylor o sobretot Rudy que amb tres triples seguits increïbles han sentenciat (69-79).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)