Eurocopa

Els èxits del CB Girona

En cinc presències a Europa, va arribar tres cops a les semifinals

En les seves vint temporades a l’elit, el CB Girona va tenir un idil·li més que evident amb els tornejos europeus. Va participar-hi només cinc cops però hi va deixar el segell, perquè en tres ocasions va arribar a les semifinals.

En l’etapa com a Casademont, el llavors equip dirigit per Trifon Poch va quedar a les portes de la final de la Korac en el curs 1999/2000, després de caure contra el Llemotges a doble partit (77-77 a Girona i 69-57 en la tornada). Ja en l’etapa Akasvayu, amb molts grans noms i un pressupost de zona noble, els gironins fins i tot es van plantar dos anys consecutius en la final. Van guanyar la copa FIBA en l’exercici 2006/07, a Fontajau i contra l’Azovmash (72-79), amb McDonald com a MVP i Svetislav Pesic a la banqueta. Un any després, l’equip, llavors amb Pedro Martínez al capdavant, va perdre la final de la copa ULEB a Torí, contra el Joventut d’Aíto, molt més fresc físicament (79-54).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)