Eurolliga

Koponen treu el factor pista al Barça a quarts (73-71)

Eurolliga. L’exblaugrana anota la cistella del triomf del Bayern a l’últim segon

Un vell conegut del Barça com Koponen ha enfonsat els blaugrana en l’últim segon amb un tir des de quatre metres (73-71). La derrota blaugrana combinada amb la victòria de l’Efes fa que els de Pesic ja saben que tenen moltes opcions de jugar contra l’Efes els quarts amb el factor pista en contra. Els dos partits que resten per acabar la fase regular contra el Buducnost i el Khimki al Palau Blaugrana han de servir per assegurar la cinquena posició.

Al primer temps el Barça, sense Seraphin amb molèsties físiques ni Hanga a Hongria per la mort del seu avi, ha començat intens agafant avantatge (0-5). Els alemanys però han trobat en la mobilitat de Barthel en el seu referent anotant 9 punts -la seva mitjana eren 8,2 per partit- que juntament amb Booker (9) van posar el Bayern per davant (20-19). Però els punts d’Heurtel han liderat de nou la reacció blaugrana. Un triple del francès ha situat la màxima (21-28) però un 7-0 dels de Radoncic ha igualat el matx (28-28) que al descans estava tot obert (32-36).

Al segon temps hi ha hagut un moment en què el Barça semblava que trencava el matx (51-63) però un parcial de 14-0 ha canviat totalment el partit (64-63). En un final a cara i creu Koponen ha decidit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)