FEB

El ‘play-off’ és a tocar

Bàsquet. LEB Plata. El Girona, amb 7-7 després del primer triomf en la segona fase, juga a Zamora (17 h) contra el quart, que duu 8-6

El 66-63 d’avui fa una setmana contra el Cantàbria Estela a Fontajau va suposar una injecció de moral per al Bàsquet Girona, que amb el seu primer triomf en la segona fase de la LEB Plata, la de l’ascens –el primer puja directe i del segon al cinquè s’encreuen en eliminatòria amb dues places més en joc–; té totes les possibilitats d’entrar al play-off intactes.

“Semblava que trencàvem la dinàmica negativa després de tres derrotes i espero que això ens doni més tranquil·litat i confiança, en atac, i per aconseguir ser més sòlids en defensa del que hem estat en aquesta segona fase”, diu Quim Costa sobre l’equip gironí, un dels quatre amb 7-7. D’aquests, Almansa és cinquè i, a un triomf, hi ha Zornotza –anterior desplaçament del Girona– i Zamora, el rival aquesta tarda (17 h). “Té una característica comuna a tots els equips que ens estem trobant: un nivell físic i un potencial atlètic important. Excepte molt pocs equips, tots, especialment en el joc interior, són molt superiors a nosaltres”, puntualitza el tècnic, que té estudiat el conjunt castellà, quart amb dues derrotes seguides: “Fa servir moltes opcions defensives, moltes variants que haurem de procurar que no ens desorientin. En atac a vegades juguen amb dos quatres, tres petits, quatre grans... Hem d’estar concentrats per reaccionar en cada moment.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)