ACB

La Penya s’enfonsa al tercer quart (93-80)

ACB. Els verd-i-negres han rebut un 32-12 en aquest període quan guanyaven de 12 punts

La Penya ha tingut un mal dia en el tercer quart i això ha tirat per terra tota la feina feta fins llavors que havia estat molta i molt bona. Els de Carles Duran han arribat a guanyar de 12 punts però un tercer període fatídic ho ha tirat tot per terra (93-80). A més, la Penya ha perdut el bàsquet-average perquè havia guanyat de nou punts a Badalona (83-74).

El primer temps del Divina Joventut ha estat sublim amb un festival ofensiu de la Penya que ha dominat amb molta autoritat i molt encert. Sobretot des de la línia de triple on ha acabat amb 8/17. Els de Carles Duran, liderats com sempre per Laprovittola, no han perdut pilotes i s’ha passat molt bé la pilota i ha agafat un màxim avantatge de 12 punts (35-47). Però dos errors consecutius de la Penya han permès un 6-0 final del València que ha deixat un 41-47 injust tenint en compte els mèrits dels verd-i-negres als primers 20 minuts.

La sortida del vestidor del València ha tingut un nom propi: Guillem Vives. L’exPenya ha liderat els seus per iniciar una remuntada que s’ha certificat la remuntada del València (60-59) amb un Matt Thomas imparable amb 27 punts amb un 7/8 triples on se li sumaria un triple al límit del tercer quart de Doornekamp (73-59). El parcial del tercer període ha estat definitiu: 32-12. L’últim quart ha estat un voler i no poder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)