ACB

El Baxi Manresa ja té set renovats i Peñarroya

ACB. Toolson amplia el seu contracte fins al 2021 en una clara mostra de continuïtat del projecte del director esportiu, Roman Montañez

Si Joan Peñarroya fa que el Baxi Manresa rutlli i de quina manera aquest curs, en el qual és l’equip revelació, el director esportiu, Román Montañez, fa també una gran feina als despatxos. Ahir es va fer oficial que Ryan Toolson, a qui encara restava tota aquesta temporada i un curs més, ha ampliat el seu acord amb el club del Bages fins al 2021. D’aquesta manera Montañez vol donar continuïtat al projecte manresà i ja té mitja plantilla amb contracte: Lundberg, Pere Tomàs, Toolson, Sakho, Jou, Del Àguila i Sima, que té un principi d’acord per renovar i serà el següent. El que és prioritari, però, és que continuï Peñarroya, que té un any més però que tindrà clubs interessats, ben segur. També es vol renovar Álvaro Muñoz.

Toolson, a 34 anys acabats de fer, va fer-ho oficial en un vídeo a les xarxes socials en què es mostrava feliç de quedar-se al club: “Manresa m’ha rebut amb els braços oberts i això és casa nostra.” El jugador, que té tres fills, ha trobat a Manresa l’estabilitat que no havia tingut a Sant Petersburg ni a Istanbul, les seves darreres parades. Toolson ha fet aquest curs una mitjana de 14 punts per partit i és el motor de l’equip.

TOOLSON EN LLIURES

98
per cent.
d’encert té el nord-americà, amb una sèrie de 51 cistelles de 52 intents. Líder a l’ACB.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)