FEB

Spar Citylift i Cadí a quarts i descens de l’Snatt’s

Bàsquet. Lliga femenina. Tindran el factor pista favorable, en sèries al millor de tres des d’aquest dimecres. El Sant Adrià baixa en el seu segon curs a la màxima categoria

La lliga femenina tornarà a tenir un equip català a la final, si Spar Citylift i Cadí la Seu superen els quarts contra Araski i Guipúscoa. Els dos equips es canvien els rivals d’aquest diumenge en la primera sèrie del play-off.

Sedis manté una setmana la seva bona ratxa (78-53 a l’Araski) mentre les gironines segueixen mostrant un nivell inferior al que s’espera de la seva plantilla, migrada per les baixes de titulars com Murphy i Colhado però en una dinàmica que no convida a l’optimisme (64-67 amb Guipúscoa).

Els quarts comencen aquest dimecres, el segon partit serà el cap de setmana i, si fos necessari, el tercer la setmana següent. Les semifinals arrenquen el final de Setmana Santa i, la final, el primer cap de setmana de maig.

Dos anys a l’elit

Snatt’s ha mantingut viva la flama contra Avenida i tenint en compte que a més de superar el líder –25-1 de balanç i la derrota a Fontajau com a única taca a l’expedient– havia d’esperar que Bembibre guanyés el Zamora (0-6 i 3-11 de sortida, 23-41 al descans). Les liles han perdut 6-0-63 i Zamora ha guanyat 53-75 a Bembibre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)