ACB

El Baxi Manresa imposa la seva llei al Guipúscoa (84-74)

ACB. Els manresans han trencat el partit a l’inici del darrer quart agafant 19 punts de renda (74-55)

El Baxi Manresa ha tret màxim rendiment de la jornada perquè no només ha guanyat un partit més contra el cuer Guipúscoa (84-74) sinó que dos dels seus rivals directes per ser al play-off com són el Saragossa i el MoraBanc han perdut. Lalanne, amb 16 punts, i un gran Guillem Jou (14), els més destacats d’un gran triomf d’equip.

Els de Joan Peñarroya, que no han pogut comptar amb cap base perquè Fisher està lesionat i Gintvainis es va desvincular la setmana passada, han topat inicialment amb un Guipúscoa encertat (5-11). Però ràpidament, amb Lundberg fent de base, ha aparegut la defensa dels manresans que ha ofegat absolutament els de Sant Sebastià. Un triple de Pere Tomàs, a 3:35 pel final del primer temps, donava la màxima del matx (42-29). Al descans els del Bages dominaven 44-35.

La sortida del vestidor del Baxi Manresa ha mostrat el seu potencial amb un 6-0 (50-35). Quan semblava que els manresans trencaven el matx el Guipúscoa ha encadenat tres triples seguits per situar-se a només quatre punts (54-50). Però ha estat un miratge perquè el Baxi Manresa, amb un joc sòlid al darrera, un bàsquet vistós i efectiu com tota la temporada i sobretot el gran treball col·lectiu ha trencat el matx després d’una exhibició de Guillem Jou. Un triple del jove del planter ha enfonsat definitivament els bascos (74-55).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)