ACB

Laprovittola sentencia amb un triple al darrer segon (88-85)

ACB. L’argentí lidera una Penya que talla una ratxa de tres derrotes consecutives

Nico Laprovittola ha salvat a la Penya amb una genialitat al darrer segon on ha anotat un triple per taulell i fent la bicicleta des de vuit metres (88-85). Una cistella que serveix per tallar una ratxa de tres derrotes seguides.

Quan el matx la Divina Joventut ha sortit a la pista i ha topat amb un factor inesperat que ha estat la segona falta de Laprovittola al minut cinc. Això ha condicionat el joc ofensiu de la Penya que, quan no té l’argentí en forma, li costa anotar. Tot i no jugar bé els verd-i-negres han agafat un màxim avantatge de sis punts (18-12) gràcies al desencert del Burgos des de la línia de triple (0/9). Però el domini del rebot ofensiu dels castellans (8) ha donat moltes segones opcions als d’Epifanio. I no ho han desaprofitat quan han començat a anotar. Un triple de Frazier ha posat la màxima renda del Burgos (37-42). Al descans tot obert (41-42).

Al segon temps s’han encès les alarmes quan el Burgos ha agafat vuit punts de renda (43-51) però els verd-i-negres han reaccionat ràpid amb un 7-0 (50-51). Després d’una fase d’igualtat semblava que la Penya trencava el matx amb dos triples de Harangody i Dimitrijevic (79-71) però un parcial de 2-12 (81-83) ha posat pressió. Fins que Laprovittola, tot solet, l’ha tret per guanyar el matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)