Eurocopa

El València, campió de l’Eurocopa (89-63)

Eurocopa. Ha apallissat a l’Alba Berlín en el tercer i definitiu partit i jugarà la pròxima Eurolliga

El València ha apallissat l’Alba de Berlín en el tercer i definitiu partit de la final i ha fet valer el factor pista en una Fonteta Sant Lluís plena a vessar (89-63). Els valencians, amb els catalans Jaume Ponsarnau, Borja Comenge, Rafa Martínez i Guillem Vives a la plantilla, jugarà la pròxima Eurolliga i enlaira el seu quart títol de l’Eurocopa de la seva història.

El València ha rebut un 0-11 de sortida però Jaume Ponsarnau no s’ha posat nerviós i no va demanar temps mort. El què sí que ha fet han estat rotacions i l’entrada de Matt Thomas ha servit per revolucionar el matx. 11 punts consecutius del nord-americà juntament amb l’aportació de Dubljevic al pal baix ha començat a canviar totalment la diferència. Només començar el darrer quart un triple del montenegrí ha capgirar el resultat (20-18). L’Alba estava col·lapsat en atac per culpa de la gran defensa valenciana que l’ha deixat només anotant una cistella en set minuts. La diferència ha anat creixent per una màxima de 10 punts després d’un triple de Will Thomas (30-20). Els valencians estaven llançats i el quart triple seguit de Matt Thomas -7/13 del València- eixamplava encara més la renda (36-23). Un canvi a defensa zonal del València ha sorprés els alemanys que han perdut dues pilotes seguides (40-23). Un parcial de 0-8 ha retallat la renda (40-31) però els de Ponsarnau han fet una estirada final (46-33).

Al segon temps l’Alba ha trobar a faltar i molt l’MVP de l’Eurocopa Luke Sikma (0 punts) que tot el què ha fet ha estat negatiu i ha marxat a la banqueta ambel partit trencat (63-41).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)