Més bàsquet

L’Apollo, campió a Platja d’Aro

Bàsquet. L’equip d’Amsterdam derrota en la final del Top European sub-16 el Zalgiris Kaunas (75-72), equip amb l’MVP del torneig, el pivot Oleg Kojenets

L’Apollo Amsterdam va aconseguir el títol en la segona edició del Top European de bàsquet sub-16, en la final que es va disputar ahir a Platja d’Aro. Els holandesos van derrotar en la final un equip sobre el paper més temible per historial i potencial, el Zalgiris Kaunas lituà, per 75-72. En un final ajustat els holandesos, que el 2018 ja s’havien quedat a les portes del títol, van saber defensar bé les seves oportunitats tot i el joc dominant del pivot lituà Oleg Kojenets, que va ser escollit el jugador més valuós del torneig. El vencedor del concurs de triples va ser l’aler Andrija Grbovic (Ulm).

El cinquè lloc va ser per a l’equip nord-americà del PGB Starrz, que en un partit molt vistós va derrotar la selecció de la República Txeca (87-72).

L’Ulm i el FC Barcelona van acordar amb l’organització no disputar el partit pel tercer lloc, ja que el conjunt blaugrana, molt condicionat per les lesions, no disposava de prou jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)