ACB

Patinada de la Penya a Sant Sebastià (89-86)

ACB. Laprovittola ha fallat el triple a l’últim segon que hauria forçat la pròrroga

No cada dia és festa. Laprovittola, aquest cop, no ha pogut ser el salvador i ha fallat el triple final per forçar la pròrroga a l’últim segon. El Divina Joventut ha trobat a faltar la segona unitat que només ha anotat 10 punts i ha anat a remolc d’un Guipúscoa que fa un pas cap a la permanència.

Després d’un inici optimista (7-13) els verd-i-negres han vist com Laprovittola s’ha carregat amb dues faltes personals. I sense l’argentí el base barceloní del Guipúscoa Dani Pérez ha fet un recital acabant el primer temps amb 17 punts i 26 de valoració i sent l’artífex del parcial de 12-0 que ha canviat totalment la dinàmica del primer quart. Del 23-25, després d’un triple de Bongou-Colo la Penya, ha passat a perdre de 10 punts (35-25). El desavantatge ha continuat creixent fins una màxima de 13 punts (47-34). Al descans 49-40 amb 18/33 de dos, 12/21 triples i 7/7 lliures pels bascos.

Després d’un 4-0 en el primer minut del tercer quart (53-40) la Penya ha imposat major agressivitat defensiva i ha deixat cinc minuts sense anotar al seu rival. Els de Carles Duran han entrat dins el matx (53-48). Però s’ha tornat a descentrar i han tornat a la diferència de 10 punts amb Dani Pérez imparable (58-48). Però ha aparegut Laprovittola per sumar-se a Todorovic, el millor del matx, per acostar els seus (63-60). Però de nou, amb l’argentí a la banqueta, la Penya ha encaixat un 5-0 als últims 39 segons del tercer quart (68-60). Tot i anar a remolc Laprovittola ha aconseguit situar-se a un sol punt (80-79). El Joventut ha tingut fins a tres atacs per posar-se per davant però els ha fallat mentre el Guipúscoa, amb un Dani Pérez espectacular, no ha perdonat. Tot i així a 4,4 segons pel final la Penya ha tingut la pilota per forçar la pròrroga però Laprovittola aquest cop ha fallat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)