Eurolliga

Toca reaccionar

Eurolliga. El Barça Lassa, obligat a superar l’Efes (21 h) si no vol dir adeu a la final a quatre

El Barça Lassa ha de girar full del naufragi de dimecres (68-102) i ha de reaccionar si no vol acomiadar-se definitivament de l’Eurolliga i de la possibilitat de jugar la final a quatre de Vitòria. El tècnic blaugrana Svetislav Pesic celebra que el quart partit contra l’Anadolu Efes arribi avui mateix (21 h al Palau) i que no hi hagi més temps per burxar en la ferida. “Ara no és hora ni per torturar-se ni per plorar. És l’hora d’aixecar-se de forma immediata. Hem de cuidar tots els aspectes, fins i tot detalls que potser no semblen importants. Conec els meus jugadors, tenen caràcter i poden capgirar la situació”, esgrimeix l’entrenador blaugrana.

L’aler hongarès Adam Hanga, un dels pocs jugadors que es va salvar de la desfeta general del Palau, té clar el camí a seguir: “No ens podem permetre fer només onze faltes jugant al Palau. Hem de tornar a jugar molt més físicament, com vam fer en els dos primers partits de la sèrie.” Si el Barça Lassa és capaç d’igualar l’eliminatòria, el cinquè i definitiu partit es jugaria el dimecres 1 de maig al Sinan Erdem Dome d’Istanbul.

LA PRÈVIA

Ara no és hora ni per torturar-se ni per plorar. És hora d’aixecar-se de forma immediata. Els meus jugadors tenen caràcter i poden capgirar la situació
Svetislav Pesic
entrenador del barça lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)