NBA

Els Bucks eliminen els Celtics i els Warriors situen el 3-2

NBA. Els de Milwaukee han guanyat 116-91 i els vigents campions han superat els Rockets 104-99

Els Bucks de Pau Gasol, tot i que no juga perquè està lesionat, s’ha classificat per la final de la Conferència Est després de 18 anys (1991). Els de Milwaukee han vençut al Fiserv Forum per 116-91 i han eliminat els Celtics, a qui li han guanyat quatre partits seguits (4-1). Al descans els Bucks ja guanyen de 13 punts un partit que han dominat sempre amb el protagonisme repartit. Tot i que el líder ha estat Antetokounmpo (20 punts, 8 rebots i 8 assistències) ha estat ben secundat per Khris Middleton (19) i Eric Bledsoe (18). Pels Celtics ningú ha brillat. Kyrie Irving ha acabat amb 15 punts i Jayson Tatum i Marcus Morris n’han fet 14 cadascun. Aquesta pròxima matinada (4.30 h catalanes) si els Nuggets guanyen a Portland seran el rival dels Bucks. A hores d’ara dominen els de Denver 3-2.

D’altra banda, els Warriors es situen a un triomf de la final de la Conferència Oest (3-2) en superar els Rockets 104-99. La mala notícia pels californians és que a falta de dos minuts pel final Kevin Durant (22 punts) s’ha lesionat a la cama i, tot i que no és greu, serà baixa pel sisè partit a Houston. Pels Warriors el màxim anotador ha estat Klay Thompson amb 27 punts i 5 triples, 25 de Stephen Curry i 8 punts, 12 rebots i 11 assistències de Draymond Green. El matx ha tingut diferents fases. Els Warriors han arribat a dominar de 20 punts i els Rockets han remuntat liderats per Harden (31 punts) i Eric Gordon (19) però han aparegut Thompson i Curry per evitar el desastre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)