FEB

Reisingerova, cap a València

Bàsquet. La txeca, MVP de la final amb l’Spar Citylift Girona, formarà part d’un equip que vol aspirar també a guanyar la lliga

L’MVP de l’última final de la Lliga Femenina, la txeca Julia Reisingerova (21 anys, Spar Citylift Girona), formarà part la temporada vinent d’un dels projectes més ambiciosos del bàsquet estatal, la del València Bàsquet Club, semifinalista aquest curs. L’equip valencià vol formar un equip que pugui plantar cara en la lluita pel títol al Girona i al Perfumerías Avenida, clubs que han dominat el campionat els darrers anys.

El club va fer oficial ahir la renovació de la internacional Tamara Abalde. També estan renovades María Pina, Anna Gómez, Irene Garí i Meiya Tirera. El club valencià, a més d’assegurar-se el sí de Reisingerova, una de les pivots més dominants de la lliga, també té la intenció de “repatriar” alguna de les jugadores internacionals de la selecció de Mondelo que aquestes darreres temporades han competit en altres lligues europees.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)