FEB

Bea Sánchez, a Lugo

Bàsquet. Lliga Femenina. La pivot de l’Spar Citylift torna a Galícia i l’Avenida fa oficial la seva referència interior: Evelyn Akhator

Bea Sánchez (1,90 m, 1989) jugarà a l’Ensino el curs que ve, segons va fer oficial ahir el club de Lugo. La pivot de l’Spar Citylift torna a Galícia un any després –hi va jugar sis temporades, a Ferrol– amb un títol de lliga al palmarès però en una temporada en què una hèrnia discal no ha permès de veure la pivot internacional que va fitxar l’Uni. La gaditana, de baixa de l’octubre al gener, ha jugat 14 partits a la Lliga Femenina amb una mitjana de 2 punts i 1,5 rebots en 10 minuts. A Europa, en set partits i amb l’equip d’Èric Surís sense disposar de Leia Dongue, 7: 2,3 i 1,4 en 13.

El mercat

Els equips de la Lliga Femenina van perfilant les plantilles per al curs que ve i l’Avenida va fer oficial ahir la que ha de ser la referent interior de l’equip de Miguel Ángel Ortega: Evvelyn Akhator (1,90 m, 1995), nigeriana provinent del Besiktas (15 punts i 11 rebots per partit a l’Eurocopa). A Salamanca Laua Gil ha renovat i María Asurmendi jugarà a l’Araski. Elin Eldebrink jugarà al Bourges, que també ha fitxat Ana dabovic (Lattes). El València, que fitxarà Julia Reisingerova, va fer oficial Raquel Carrera (Celta) i la renovació de Marina Lizarazu, que s’afegeix a Irene Garí, Meiya Tirera, Tamara Abalde, María Pina i Anna Gómez. Gaby Ocete (Al-Qázeres) dirigirà el joc del Gernika.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)