Eurolliga

Lauvergne i Datome, baixes del Fenerbahçe en la final a quatre

Bàsquet. Obradovic, que aspira a la seva desena corona europea, afrontarà la final a quatre amb més problemes dels previstos i amb un rival en plena forma, l’Efes

Zelko Obradovic aspira el proper cap de setmana a aixecar el seu desè trofeu continental, el segon amb el Fenerbahçe, però l’equip arribarà a Vitòria condicionat per les lesions d’alguns dels seus jugadors. El francès Lauvernge i l’italià Datome són baixes segures mentre que l’equip manté el dubte per la semifinal de divendres contra l’Efes de Vesely i Kalinic. Tots aquests jugadors tenen gran incidència en el joc interior de l’equip turc, que només compta amb un pivot diferencial sense problemes físics: Nicolo Melli. L’Efes, el seu rival, arriba a la final a quatre en plena forma després de l’exhibició ofensiva d’alguns dels seus jugadors, sobretot Shane Larkin, en la sèrie de quarts contra el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)