NBA

Els Warriors remunten 17 punts (114-111)

NBA. Els californians situen el 2-0 a l’eliminatòria que ara viatge a Portland

Els Warriors, tot i no comptar amb el lesionat Kevin Durant, s’ha apuntat el 2-0 a la final de la Conferència Oest després de remuntar als Blazers (114-111). Ha fet falta, això sí, una reacció espectacular perquè els californians perdien de 17 punts (45-62) abans del descans davant un Oracle Arena sorprès. Dos minuts increïbles dels Warriors només sortir al tercer quart ha fet un parcial de 10-0 que ha igualat el matx. El frec a frec en el marcador ha estat la tònica de la segona part fins que els californians han tornat a fer un altre 10-0. Semblava definitiu però els Blazers han retallat la diferència i l’equip de Terry Stotts ha disposat de la pilota per forçar la pròrroga però Lillard l’ha perdut davant la defensa d’Iguodala. Ofensivament sense Durant el més destacat ha estat Stephen Curry amb 37 punts (4/14 triples), 8 rebots i 8 assistències molt ben secundat per Klay Thompson (24 punts i 4/8 triples) i un Draymond Green que ha fregat el triple doble (16+10+7). Pels Blazers CJ McCollum, que ha anat de més a menys (22 punts), Lillard (23) i curiosament el germà de Stephen Currry, Seth, amb 16. Ara la sèrie es trasllada al pavelló del Moda Center de Portland per viure el tercer i quart partit de la final.