ACB

El Barça Lassa guanya i mira de reüll els rivals pel lideratge

Bàsquet. S’imposa sense brillantor per 88-71 al Delteco Guipúscoa, que lluita pel no baixar, i espera que el Real Madrid i el Bascònia completin la jornada la propera setmana

El Barça Lassa ha guanyat el Delteco Guipúscoa per 88-71 i ara mira de reüll els seus rivals pel lideratge de l’ACB, el Real Madrid i el Bascònia, que han de completar la jornada la propera setmana ja que han disputat la final a quatre de l’Eurolliga. Heurtel ha sigut el màxim anotador del partit amb 22 punts.

Després d’un inici amb imprecisions en atac dels dos equips, els blaugrana s’han centrat, s’han avançat de deu punts (16-6) i han arribat al final del primer quart amb 18-11. L’encert en els triples dels locals en el segon període els ha fet distanciar clarament en el marcador i s’ha arribat a la màxima avantatge de la primera meitat de 17 punts (39-22) en el minut divuit, i al descans el marcador assenyala un 42-27.

En els primers minuts de la represa els blaugrana han aconseguit la seva màxima diferència de 19 punts (46-27), però a partir d’aquí el Delteco ha lluitat per tornar a entrar en el partit i amb dos triples seguits i uns parcials de 0-8 i de 2-12 ho ha aconseguit. El conjunt basc s’ha situat a menys de deu punts (48-39) però el Barça s’ha tornat a distanciar fins el 64-48 amb que ha finalitzat el tercer quart. En els darrers deu minuts els blaugrana han intentat controlat el joc i el marcador però el Delteco ha arribat a situar-se a set punts (73-66). L’encert anotador de Heurtel en atac ha tornar a situar una marge còmoda en el marcador i ha arribat una nova victòria blaugrana per 88-71.