FEB

Èric Surís i Júlia Soler, a les convocatòries de la FEB

Bàsquet. El tècnic de l’Spar Citylift serà el màxim responsable de la selecció sub-20 en l’Europeu a la República Txeca i l’aler del GEiEG Uni jugarà el de la categoria sub-18 a Bòsnia

Èric Surís i Júlia Soler són els dos representants del bàsquet gironí a les convocatòries de la FEB per als compromisos internacionals d’aquest estiu en les categories de formació.

El tècnic gironí s’estrena com a màxim responsable tècnic de la selecció estatal sub-20 que disputarà el campionat d’Europa de la categoria a la República Txeca. Surís disposa d’onze jugadores entre les quals hi ha Aina Ayuso (Femení Sant Adrià) i Xènia Artiga (Barça CBS) i té l’entrenador del València, Rubén Burgos, com a assistent.

L’aler del GEiEG Uni Girona, una de les més fermes promeses del projecte formatiu gironí, està convocada per jugar el campionat d’Europa a Bòsnia en un equip que dirigirà el gallec Lino López, entrenador de l’Avenida aquest curs fins que va ser cessat el gener i que el curs que ve torna al Ferrol, ara a la lliga femenina 2. La llista la formen setze jugadores i es concentraran, com les seleccions sub-20 i sub-19 –juga el mundial a Tailàndia– aquest divendres a la localitat castellana d’Íscar.

Júlia Soler ha jugat en el primer equip de l’Spar Citylift tant a la lliga femenina com a l’Eurocopa, aquest curs. En el darrer campionat estatal júnior, en què el Citylift va ser subcampió, va ser la màxima anotadora –30 punts en la semifinal contra el Sant Adrià, amb 4 triples– i millor assistent de la fase final disputada a Avilés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)