FEB

L’Spar Citylift jugarà l’Eurolliga

Eurolliga. El president, Cayetano Pérez, confirma que el club ha obtingut el suport econòmic necessari per afrontar el repte

Després de llargues setmanes de converses i negociacions amb les institucions públiques –Ajuntament de Girona, Diputació de Girona i Generalitat de Catalunya– i empreses privades, l’Spar Citylift, ha pogut aconseguir el suport econòmic necessari per poder fer front a la màxima competició continental a la qual s’hi ha classificat esportivament com a campió de la lliga espanyola. Serà la segona vegada que l’Spar Citylift juga l’Eurolliga. Ja ho va fer la temporada 2015/16 després de guanyar la seva primera lliga.

El president del club, Cayetano Pérez, ha volgut agrair el suport de molta gent: “Hem pogut fer realitat aquest repte gràcies a la participació de les empreses privades. Els actuals patrocinadors ens han promès un sobreesforç respecte al que actualment estaven fent. A més, el teixit empresarial gironí també ens ha donat suport i vol entrar en aquest projecte”. El president també ha afegit que el suport de l’afició ha estat decisiva i ho ha de continuar sent: “Sense el seu suport no seria possible tot això. Fontajau feia molt de goig, i aquesta temporada ens hem marcat el repte d’arribar als 2.200 abonats. Hem incrementat l’abonament en 15 euros, però per contra podran gaudir de 23 partits i de la millor competició de bàsquet europea”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)