ACB

El Barça vol Abrines, fa una oferta a Sloukas i també pensa en Cory Higgins

ACB. L’aler balear va deixar per motius personals els Thunder de l’NBA

Àlex Abrines és el desig que té el Barça pel seu perímetre per formar parella amb Cory Higgins (CSKA). El balear va deixar els Thunder de l’NBA per motius personals després d’haver jugat 174 parits amb la franquícia d’Oklahoma amb unes mitjanes de 5,3 punts, 1,4 rebots i un 37 per cent d’encert en els triples. Abrines (1/8/1993) té tota una carrera per davant i el Palau Blaugrana sembla el lloc ideal per recuperar la il·lusió pel bàsquet i per desplegar tot el seu potencial i talent. El balear ja va defensar la samarreta del Barça des del 2012 fins el 2016.

D’altra banda, el Barça també ha fet una oferta al grec Kostas Sloukas (15/1/1990). El base ha tingut a l’Eurolliga unes mitjanes d’11,8 punts, 2,2 rebots, 4,8 assistències i 15,2 de valoració. L’oferta blaugrana és de dos anys amb un tercer d’opcional. El Fenerbahçe intentarà retenir-lo però aquest curs vinent Zeljko Obradovic tindrà menys pressupost que enguany. Sloukas vindria a cobrir la baixa d’Heurtel, qui acaba contracte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)