ACB

Un graó més

Bàsquet. El Barça escala al segon lloc amb el triomf a Santiago i la derrota del Baskonia

El Barça Lassa va tancar la fase regular en segon lloc després d’una clara victòria a la pista del Monbus Obradoiro (63-83) i de la derrota del Baskonia a València (92-81). Qui no va fallar és el Real Madrid, que conserva el lideratge amb el triomf contra el Guipúscoa a domicili (76-95). El conjunt de Svetislav Pesic ha quedat emparellat amb la Penya en la sèrie de quarts de final que començarà divendres al Palau Blaugrana.

La intensitat i concentració defensiva i el domini del rebot (44 en total) en el segon temps van ser les claus de la victòria del Barça a Santiago de Compostel·la. Després d’una primera part marcada per l’encert del conjunt gallec en els triples, l’equip blaugrana va reaccionar en el tercer quart i va capgirar el guió amb el lideratge d’Adam Hanga, tant en defensa com en atac. Tot i la derrota, l’Obradorio continuarà una temporada més a l’ACB gràcies a què el Guipúscoa també va perdre contra el Madrid.