ACB

Cap al ‘play-off’ i l’Eurocopa

ACB. Laprovittola anota 27 punts en el segon temps per certificar el pas als quarts, en què toparà amb el Barça

El Joventut va certificar, ahir, la classificació per al play-off i torna a l’Eurocopa després de quatre anys. Llavors va haver de renunciar a la competició europea. Ara, hi va de cap. I bona part de la culpa la tenen Carles Duran, Todorovic i, sobretot, Laprovittola, que va marxar de la pista amb crits d’“MVP, MVP” d’un Palau Olímpic que li va demanar que es quedés. Serà més que complicat, perquè al nivell que ha jugat és clarament jugador d’Eurolliga. L’argentí va donar una lliçó, un dia més, del seu nivell, i quan l’equip pitjor ho estava passant anant per darrere en el resultat contra un Estudiantes de circumstàncies, sense Brizuela, ni Suton, ni Caner-Medley, ni Gentile, va aparèixer per salvar la Penya. Ho va fer amb 27 punts en el segon temps en una nova escandalosa actuació només a l’abast del que és ell: una estrella.

El matx havia començat amb una Penya amb molt desencert en el tir exterior (1/12 triples) i un Estudiantes que generava problemes amb la polivalència de Whittington. Però l’actuació de Todorovic al final del matx va sorprendre tothom, després d’un any en què a Badalona s’ha retrobat: “Aquest any, hem treballat molt; per mi, massa.” I quan més encallat estava el matx, va aparèixer Laprovittola, secundat per Todorovic, per sentenciar (del 71-69 al 80-71).

LES FRASES

El Barça pot fer dos equips i té un jugador format al nostre planter que podria ser la nostra estrella. Però som la Penya i anem a guanyar
Carles Duran
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)