FEB

Jovana Nogic, l’amenaça exterior del Cadí

Bàsquet. La sèrbia ve de la Universitat de Providence (NCAA) i és el tercer fitxatge del Sedis per al curs del seu debut a la competició europea

Jovana Nogic (1,85 m, 1997) és el tercer fitxatge del Cadí la Seu per al curs que ve, el del debut a la competició europea del conjunt de l’Alt Urgell.

Yoyo, com es fa dir l’aler nascuda a Belgrad i emigrada a Lisboa amb la seva família quan tenia dos anys (té la nacionalitat portuguesa) ha disputat 35 partits aquesta temporada a la NCAA amb la Universitat de Providence i hi ha acreditat 14 punts i 3,3 rebots per partit en 30 minuts de mitjana.

El seu punt fort és el tir exterior: 39,4 per cent en triples (93/236). El curs anterior en 31 partits va estar més encertada i tot: 17 punts amb 41 per cent amb 87/212. Providence ha estat el seu equip les quatre darreres temporades. Abans havia jugat a l’Sporting Lisboa Benfica de la lliga portuguesa i el darrer curs (2014-15), titular, hi va fer 14 punts (44,2 % en triples) i 3,7 rebots per partit.

“Nogic és una jugadora amb un talent especial amb el tir. És una aler gran amb molta facilitat per carregar el llançament i això dificulta molt la seva defensa. Jove, amb molta ambició i gana per fer carrera. Segur que ens aportarà moltíssim” és com la defineix el que en serà el seu entrenador al Sedis, Bernat Canut.

Yoyo és el tercer fitxatge del Cadí després de la base Laura Peña (Femení Sant Adrià) i de la pivot Elin Gustavsson (Ferrol). Yurena Díaz, Anna Palma, Ariadna Pujol, Irati Etxarri i Georgina Bahí segueixen a La Seu després de fer-hi la millor temporada a la història del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)