ACB

El Barça jugarà la final de l’ACB contra el Madrid (81-96)

ACB. Ha trencat el matx al tercer quart (39-59) i supera el Saragossa per 3-0

Madrid-Barça. La final esperada començarà dissabte al Wizink Center en una sèrie al millor de cinc partits amb el factor pista per l’equip de Pablo Laso. Els blaugrana han obtingut el bitllet per la via ràpida després de tornar a superar el Tecnyconta Saragossa per tercer partit consecutiu (81-96) i situar un inqüestionable 3-0.

El matx ha començat igualat però sempre amb els blaugrana per davant que han dominat amb molta autoritat dins la pintura. Els de Pesic han agafat un màxim avantatge de 14 punts (28-42). Al descans el Barça ho tenia controlat (37-50).

Al tercer quart però els blaugrana han trencat el partit amb una sortida explosiva amb Heurtel donant espectacle, Hanga multiplicant-se en defensa i fent un gran treball col·lectiu. El partit ha quedat trencat al minut cinc del tercer període (39-59). Pel Saragossa únicament Justiz ha mantingut el nivell. Al segon temps s’ha mantingut la diferència sobre els 10 punts però quan semblava que els aragonesos posaven pressió (63-72) ha aparegut Heurtel que ha clavat tres triples seguits per sentenciar (65-81)