ACB

Víctor Sada, fitxatge ‘Bomba’ del Barça

Bàsquet. ACB. L’exbase blaugrana, format en el planter, serà un dels entrenadors del bàsquet de base; es va retirar fa dos anys jugant en el Barça B

El bàsquet de base del Barça es continua movent i treballant per fer un equip de treball. Juan Carlos Navarro ha convençut Víctor Sada, un símbol també del planter, per entrar a formar part del grup d’entrenadors que el dirigiran. És un fitxatge Bomba per al planter que ha d’ajudar a fer créixer els joves i també ha d’aportar el seu coneixement del club. Inicialment farà de tècnic ajudant d’algun equip, però Sada ja ha manifestat la seva intenció de fer carrera com a entrenador, i vol anar pas a pas, com ja està fent Roger Grimau.

Tota una vida en el Barça

Víctor Sada, que des que es va retirar feia d’analista per a RAC-1 i en els partits de la LEB Or per a LaLiga Sports TV, va formar-se en el planter blaugrana, va estar dos anys en el Barça B i després, nou anys en el primer equip del Barça, del 2003 al 2014, amb un parèntesi de dos anys en el Girona (2006-2008). Va jugar en el MoraBanc Andorra (2014-2016) i va acabar en el Barça B a LEB Or el curs 2016/12017, en què va jugar 16 partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)