ACB

Pedro Martínez ja té l’oferta del Baxi Manresa

ACB. El club anuncia l’adeu de Joan Peñarroya, que anirà a Burgos; Maldonado, la segona opció, pendent de la resposta del tècnic badaloní

El Baxi Manresa ja ha fet l’oferta a Pedro Martínez per intentar convèncer-lo perquè torni al club després de quatre temporades, en la que seria la seva tercera etapa. El tècnic badaloní, a qui tothom situava al Gran Canària, ha reconsiderat la seva idea inicial i no descarta, de moment, l’opció d’acabar al Nou Congost. La seva arribada seria un cop d’efecte després de la marxa de Joan Peñarroya, que ha estat un pilar del retorn del Manresa entre els grans de l’ACB i el retorn a Europa. Qui està pendent també de la decisió del tècnic badaloní és el seu amic Salva Maldonado, que és l’alternativa a la banqueta.

Peñarroya, agraït

Qui es va acomiadar ja de forma oficial del Baxi Manresa és Joan Peñarroya. En les pròximes hores es farà oficial el seu fitxatge pel Burgos, on li milloren molt el contracte i té un projecte ambiciós per situar el club entre els millors. Jugaran també la fase prèvia de la Champions League. El tècnic de Terrassa va fer un comunicat en què agraïa un any “intens, fantàstic i inoblidable”. Peñarroya va explicar les seves sensacions: “Poques vegades un entrenador pot tenir la fortuna de viure i rebre tant afecte, suport i reconeixement com el que m’heu donat tots des del primer dia.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)