ACB

“El Manresa m’ha seduït”

ACB. Pedro Martínez és presentat com a nou tècnic del Baxi Manresa desbordant optimisme i fixant objectius des del salt inicial: “El repte és la permanència a l’ACB però sense renunciar a res”

El Baxi Manresa va presentar ahir, enmig del Nou Congost, el seu fitxatge estel·lar: Pedro Martínez. D’entrada, el relleu de Joan Peñarroya va tenir paraules d’elogi pel seu predecessor i pel projecte: “Manresa m’ha seduït, ha fet una temporada espectacular sobretot fora de casa, on el que ha fet és increïble.” El tècnic badaloní, que ha signat per dues temporades, va explicar com havia anat el seu acord amb el Manresa: “Em va trucar el Román [Montañez] per preguntar per la meva predisposició, vaig dir que sí, vaig parlar amb el Josep [Sáez] i la presa de decisió va ser ràpida.” Pedro Martínez no va voler fer comparacions amb la seva anterior etapa al Manresa ara fa cinc temporades: “El Román no hi era, el Josep tampoc i la situació econòmica no era gaire bona, acabava de perdre la categoria tot i mantenir-se per temes burocràtics, i ara, en canvi, arribo a un equip de play-off.”

Els fitxatges, encara no

Quant als fitxatges, va demanar calma a tothom: “Hem de tenir paciència perquè volem jugadors que altres equips amb més diners també volen.” Pedro Martínez va explicar quina és la clau de la nova plantilla: “No és fer un equip ràpid sinó fer un bon equip; les decisions s’han de prendre amb calma perquè condicionaran el futur.” El tècnic va treure importància a les diferències econòmiques amb altres clubs ACB: “Som humils i sabem contra qui juguem, però en esport res està decidit per diners perquè si tothom s’implica en el projecte poden passar coses molt grans i a Manresa ho saben molt bé. Però hi ha riscos perquè a vegades fer-ho bé tampoc és una garantia perquè els altres també juguen.” El tècnic català va acabar subratllant quin és el primer repte: “L’objectiu inicial ha de ser no perdre la categoria i després ja veurem com evoluciona la temporada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)