Europeu

Primer repte: preolímpic

Bàsquet. Europeu femení. La selecció espanyola juga la semifinal contra Rússia i pot obtenir, també, bitllet per classificar-se per als Jocs

A Belgrad, la capital sèrbia, és on es disputarà la fase final de l’europeu. Tot és a punt perquè la selecció espanyola jugui avui (15 h, Teledeporte) els quarts de final. Ho farà contra Rússia, que va eliminar Itàlia en els vuitens de final i que disposa d’una plantilla amb moltes joves que van ser referents en formació i que han fet el salt. Els falta experiència. Espanya va passar directament a quarts perquè va quedar primera de grup en la fase prèvia. Les de Lucas Mondelo tenen un primer repte contra les russes, perquè passant l’eliminatòria aconseguiran assegurar-se la plaça per al preolímpic de l’any vinent per intentar classificar-se per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Obtindran bitllet les sis primeres seleccions classificades. Els altres quarts seran Hongria-Gran Bretanya (12.30 h), França-Bèlgica (18 h) i Sèrbia-Suècia (20.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)